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ありがとうございました!

今月あたまに復活した、フェイクスイーツランキング。
自分の中で「1位になったら、はずそう」って勝手に決意してました(・ω・`)




↓そして、一昨日。
IMG_5379.jpg
あわわわわわわ・・・!


ついにっ!というより、こんな短期間で!?というのが率直な感想です(^^ゞ



ポチしてくれた皆様のおかげで、こんな拙いブログが
ランキングの頂点に立てましたっ!
本当に本当にありがとうございます(ToT)


本日をもちまして、ランキングは外させていただきます。
だってだって、これまで何でも「中の下」だった私が、
ひと様の上に立つなんて、なんともおこがましいじゃないですかっ!


それに・・・webショップでは、「ねんどしんどろーむ」を
本当に好きって方に買っていただきたいですし(^^*)





今回1位になれて、こんな大勢の方に私は応援されているのかと
とっても励まされました(^o^)ありがとうございましたっ!
しつこいようですが、もう一度。
\ありがとうございましたっ/








おまけ
DVC00013.jpg
合羽橋にいたコックさん(;^ω^)




ではでは。











megumiさん、かいどく翻訳頼みまっす\(^o^)/


EmbossingStampSet:BEARS


To use the Embossing Stamps simply press
the raised patterned surface gently into
freshly rolled sugarpaste, marzipan or pastillage.


Take care not to press too hard otherwise the outer
edge of the stamp will also be impressed.


The technique can be carried out directly
on the covered cake, or for plaques,
onto rolled out paste.


「IT IS IMPORTANT TO COMPLETE THE
EMBOSSING BEFORE THE SUGARPASTE,
MARZIPAN OR PASTILLAGE BEGINS TO
SKIN OVER」


The embossed pattern can be
impressed into the sugarpaste and
left as a relief design, or you can
allow the paste to dry, then paint the
detail using edible colourings with a
fine paintbrush, or by lightly
colouring with blossom tints.

Another idea is to first dip the
embossing stamp into blossom tint
dust, shake off the excss and then 
impress the pattern into paste to
create a lightly coloured effect.



Some of the less detailed designs
are ideally suited to embossing into
paste to from a pattern which can be 
piped using a fine No.00 piping tube
(tip) with coloured royal icing.



と・・・とりあえずオモテだけ(^o^)ゞ
力尽きたっ・・・・orz


めちゃくちゃ長いですけど、「だいたい」でいいですからね!(^ω^)
お願いしまーーーーす!





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